Körülbelül egy éve gondoltam, hogy milyen lenne újra megpróbálni a lehetetlent, és hosszú hajat varázsolni a vékonyszálú, töredező loboncomból. Természetesen ezt sem gondoltam át eléggé, minden esetre végső elkeseredésemben adtam egy esélyt a Magic Hair vitaminnak is… de vajon mennyi segített az eredetileg nem túl fényes helyzeten? Lessük meg együtt!

Mit ígér a Magic Hair?

Hosszabb, egészségesebb, dúsabb és fényesebb hajat, illetve csökkentheti a hajhullás mértékét is. Elősegíti a babahajak növekedését (ezzel teljesen egyetértettem 3 hónap után), illetve pozitív hatással van a körömre és a bőrre is. A körmök erősebbek, az arcbőr pedig sugárzóan szép lesz a 3 hónapos kúra után. 

Mit tartalmaz a Magic Hair hajvitamin? 

Első sorban természetesen a hajvitaminok alapját, a Biotint. Ezen kívül van benne B5-vitamin, C-vitamin és A-vitamin, B1-, B2- és A-vitamin, illetve kovaföld, aranycsíra és búzaköles kivonat. 

A búzacsíra kivonat miatt a kapszula glutén tartalmaz, illetve mint kiderült zselatin is található benne, így nem gluténmentes és nem is vegán. 

Magic Hair kapszula

Nagyon fontos, hogy mint a legtöbb vitamint, úgy ezt sem érdemes éhgyomorra vagy a reggeli kávéval bevenni. Én ezeket általában nem veszem túl komolyan, így több alkalommal is szuper erős hányingert és rosszullétet sikerült kapnom tőle, szóval tényleg érdemes reggeli után, vagy bármelyik étkezés közben bevenni a Magic Hair kapszulát. 

Hogyan teljesített élesben a Magic Hair kapszula? 

A 3 hónapos kúra után sokkal több babahajam lett, és abszolút láttam változást a hajam hosszában is. Viszont sajnos nem hozott megváltást: kicsit többet nőtt 3 hónap alatt mint az átlagos 3-5 cm, de azért nem estem hanyatt az eredménytől. Jelenleg nem sok töredezett hajszálam van, ez részben sajnos az ollónak köszönhető, mert a durván károsodott részeket gátlástalanul lenyisszantottam. Viszont a Magic Hair kúra alatt nem töredezett a hajam, nem érzem, hogy extrémen elvékonyodott volna vagy hogy kifejezetten kiáltana az ollóért. A 3 hónapos kúra után csak egy egészségügyi vágáson voltam, ahol pár centit kellett lenyisszantani.

Másrészt az utóbbi évben sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem arra, hogy a hajvégeimet minél jobban védjem, ebben szerepet kapott több féle pakolás és maszk, sima mandula olaj illetve a híres-neves Olaplex No. 6 is. 

Alapvetően annak, aki hasonlóan vékony szálú, törékeny és szőke hajjal küzd abszolút tudok ajánlani valamilyen hajvitamint, de az, hogy mit választasz már csak rajtad múlik. 

Olvasd el további bukdácsolásaimat a hosszú hajhoz vezető úton:

A Magic Hair hajvitamint én a hivatalos weboldalról szereztem be.

The Ordinary Niacinamide 10% zinc 1% teszt Previous post The Ordinary Niacinamide 10% zinc 1% teszt
kémiai hámlasztás vagy enzimes peeling Next post Kémiai hámlasztás vagy enzimes peeling

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük