Itt már beszámoltam róla, hogy szeretnék egy kis hosszt adni a hajamnak, és volt is alkalmam már kielemezni pár terméket. Most a Kristen Hair hajvitamint próbáltam ki pontosan 30 napig, és természetesen dokumentáltam is az eredményt.

Hogy teljesen őszinte legyek, kicsit szkeptikus, de nagyon kíváncsi vagyok. Szedtem már alkalmanként (volt, hogy kúraszerűen) hajvitamint, de nem igazán voltam meggyőződve az eredményről. Most viszont lelkesen dokumentáltam az egy hónap elejét és végét, és ezen kívül semmi extra dolgot nem csináltam és nem szedtem, egy kis fehérjén kívül, ami elvileg nem befolyásolja a növekedést.

A weboldal szerint a Kristen Hair akár 2-3-szor gyorsabb hajnövekedést biztosít csupán napi 2 kapszulával. Bármilyen meglepő, igazából nem tudom azt állítani, hogy ez ne történt volna így. Egy átlagos hónapban a haj 1-2 centit kellene, hogy nőjön a haj, nekem, ha egészséges a hajam, akkor kicsit gyorsabb a folyamat.

Bár centiméterre pontosan nem mértem, de mutatom az eredményt.

Kristen hair

Szeretném még hozzátenni, hogy az első fotón kb 2-3 napos a hajam, textúrában nem érzékeltem változást. Az első kép elkészülése előtt kaptam egy erőteljesebb szőkítést, illetve Balayage melírt, ami miatt kicsit megváltozott a hajam állaga. A szőkített részeken sokkal szárazabb lett, és elkezdtem aggódni miatta, hogy ne romoljon ez a helyzet.

A Kristen Hair nem titkos alkotóelemei

Magában az összetételben nincs sok meglepetés: magas biotin tartalom, ami a hajvitaminok nagyágyúja, B-vitamin, A-vitamin, egy nagy adag C és D vitamin, ami mondjuk egész évben jól jöhet. A Bioperine állítólag akár 30%-al növelheti meg a vitaminok hasznosulását, ezen kívül MSM-et és bambusz kivonatot is tettek a vitaminba.

Kristen hair összetétel

A Kristen Hair hasonló árkategóriában van, mint a versenytársai, de az eredmény számomra a végső fotók alapján nem csak szemmel láható, de meglepő is volt. Ha olyan módszert keresel, ami tényleg bevált, szerintem megérhet egy próbát – nekem legalábbis bevált. 😊

Ha szívesen olvasol még a bukdácsolásomról hajápolás ügyekben, itt megteheted.

1 havi Kristen Hair adagot a cégtől kaptam tesztelésre.

Várandósság alapján a vitamin szedése A-vitamin tartalma miatt nem ajánlott, szoptatás alatt pedig konzultálj orvosoddal.

Legjobb Natúr dezodor Previous post A 3+1 legjobb természetes dezodor
Zero waste szépségápolás Next post Zero waste szépségápolás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük