Rólam

Szia, Ági vagyok

Lelkes blogger, folyamatosan tanuló online marketing szakember és fiatal felnőtt, aki gyakran elveszik a hétköznapok elsőre bonyolultnak tűnő kavalkádjában.

Szerettem volna egy olyan helyet, ahol önmagam lehetek, ahol megoszthatom és átadhatom azt, amit tudok és megtapasztaltam, ugyanakkor nem kell keretek közé szorítanom a gondolataimat.

Imádom képekben, színekben, hangulatokban kifejezni magam, ugyanakkor igyekszem megtanulni a szavakkal is minél ügyesebben bánni – hiszen ez mégiscsak egy blog, nem igaz?

Szerelmes vagyok a bőrápolásba (egyesek szerint ez dermofília, szerintem szenvedély), az új hatóanyagokba, izgalmas termékekbe, és úgy egyáltalán az innovációba. Szeretem tudatosan élni az életem, odafigyelni a környezetemre, otthon lenni és otthont teremteni, és imádok enni.

Szeretnék segíteni azoknak, akik hozzám hasonlóan néha elveszettnek érzik magukat a felnőtt élet (bármely szakaszának) útvesztőjében. Néha nem tudjuk, milyen arckrémet válasszunk, máskor nem érezzük magunkat produktívnak, vagy nem tudjuk hatékonyan beosztani az időnket.

Egy közös van mindezekben a helyzetekben: nem tudjuk, (és miért is kéne?) egyedül végig csinálnunk őket.

Várlak Téged vissza szeretettel hozzám!

 

Puszi, Ági