Dolgozz velem

A Talks in the Corner blog 2020 óta segít eligazodni a bőrápolás szövevényes útvesztőjében. Ezidő alatt kalandoztunk az új szépségápolási termékek és eljárások világában, ízelítőt kaptunk a tudatos divatból, haj-és testápolásból, és megannyi izgalomban volt részünk együtt. 

A Talks in the Corner nem csak egy bőrápolási blog, ez egy igazi kis niche tér az online világban.

Szeretnél velem dolgozni?

0 +
Látogató az első évben
0 +
Blog bejegyzés
0 perc
Oldalmegtekintés
0 %
Organikus forgalom

Egy blogcikk teljesítménye nem függ a social algoritmusok szeszélyeitől. Ha sikerül olyan tartalmat alkotnunk, ami érdekli az olvasókat, akkor a cikk akár hosszú éveket is tölthet a Google találati lista előkelő helyén.

„Számomra Ági és a Talks in the Corner Blog a következőt jelenti: friss nézőpontok, és nyitottság, valamint nem csupán érdeklődés, hanem lelkesedés a bőrápolás iránt, hogy jobban megismerjük és megértsük ezt a folyton változó világot.”
Mi kell a bőrnek
Kovács Regina
Mi kell a bőrnek webshop

Mit adok Neked a közös munka során?

"Ágira már az együttműködésünk előtt felfigyeltünk, mivel azon kevés beauty bloggerek közé tartozott, aki valóban meg akarta érteni a termékeket, és tesztjeivel edukálta is olvasóit.
Sablonok helyett számukra releváns információt osztott meg, a márka számára pedig új dimenziót, értéket adott. Remekül dolgozott önállóan, a visszajelzést aktívan kereste, a kommunikáció során pedig végig nagyon kedves volt."
Betti
SweetYou Premium Bath&Beauty

Hogyan zajlik egy blogger együttműködés?

"Ágit vásárlómként ismertem meg, később az Instagram bejegyzéseiben tett említést a termékeimről.
Szerettem Ági széles látókörét a kozmetikumok területén. Így kezdtünk el később együtt dolgozni, biztos lehettem abban, hogy tőle valódi, hiteles véleményt kapok a termékeimről."
Rácz Tünde
Myskin Beauty&Skincare

Dobj nekem egy e-mailt erre a címre:

Ha még bizonytalan vagy, akkor kattints ide és ismerj meg engem egy kicsit közelebbről.