A Ziaja termékekkel már korábban is összefutottam a DM polcain, és bár nagyon szemeztem velük, egészen idáig még nem sikerült közelebbről megismerni őket.

A Ziaja story

A Ziaja egy 1989-ben alapított lengyel márka. Hazájukban már évtizedek óta ikonikusak, itthon viszont még bőven tudnak nekünk újat mutatni. A kozmetikumokban a modern technológiák keverednek a tradicionális növényi kivonatokkal. Egyensúlyba hozzák az innovatív és a klasszikus hatóanyagokat – pont úgy, ahogyan szeretem. 🙂 A termékeket természetesen nem tesztelik állatokon. 

A jelenlegi hajhelyzet

A 2020-as karanténban elhatároztam, hogy adok egy új esélyt az állig érő frizurámnak, hogy végre hosszú és egészséges legyen. Tavaly természetesen (és nem túl meggondoltan) többször is szőkítették a hajam, így a végek károsodottak, vékonyak és szárazak. A vékony szálú, töredezésre hajlamos hajszálakat mindennek ellenére sikerült viszonylag egészséges állapotban megtartani. A cél továbbra is az, hogy a haj minél egészségesebb és erősebb maradjon, és ne találkozzon ollóval a féléves egészségügyi vágáson kívül. 

Ziaja kasmír és amaránt termékcsalád

Ápolás a kasmír és amaránt erejével a Ziajától 

Évek óta “rosszul” (vagy csak nem megszokottan) használom a hajpakolásokat és ez a Ziaja esetében sem volt másképp. A klasszikus hajmosás utáni pár perc pakolás helyett a mosás előtti délutánon vagy estén felviszem a pakolást, és akár órákig is fennhagyom. A hajam puha, illatos és könnyen kifésülhető lesz. Ennek ellenére biztos vagyok benne hogy a zuhany alatt feldobott pár perces pakolás is csodát tesz. 

A leggyengébb láncszem szerintem: a Ziaja kasmír és amaránt sampon

Számomra a leggyengébb ebben az amúgy erős mezőnyben abszolút a sampon volt.

Kellemes illatú, remekül tisztít, jó állaga van és könnyű vele dolgozni. Ezzel szemben nem adott jelentősebb volument és sajnos a hajmosásokat sem tudtam kitolni vele. A hajam tényleg lágyabb, puha és fényes. Ha viszont nem akarod az egész termékcsaládot hazavinni, akkor találsz itt izgalmasabb termékeket is. 

Ziaja kasmír és amaránt sampon és pakolás

Ápolás minden nap egyszerűen

A hajban maradó kondik a gyengéim, mert ápolnak, elképesztően finom illatuk van és a hajam azonnal puha és könnyen kifésülhető lesz. Nem volt nagy meglepetés, hogy a Ziaja kétfázisú hajkondicionálója is nagy szerelmem. Külön plusz pont, hogy olyan illata van, amit egyébként is szívesen használnék. Elképesztően édes és kicsit virágos, szerintem parfümnek is tökéletes lenne. A formula védi a hajat a kiszáradástól és visszaállítja a hajszálak természetes rugalmasságát. 

Két hét alatt már egy fél üvegcsével elhasználtam, és nem azért mert ilyen gyorsan fogyna a termék, hanem mert ennyire szeretem minden nap fújkálni. 

Ziaja olajszérum az egészséges hajvégekért

Több, mint egy éve rendszeresen használok különféle hajvégápoló olajokat. Gyakran ez sima édesmandula olaj, de néha akár arcra és testre is használható hibrid termékeket választok. Ezek tökéletesek arra, hogy segítsek megóvni a hajvégeket a töredezéstől, azonban szeretek néha összetettebb formulákat kipróbálni, kifejezetten azért, mert a természetes olajok gyakran sűrűbbek és nehezebbek. 

A Ziaja kasmír és amaránt szérum nagyon könnyű, nem nehezíti el a hajszálakat és gyorsan beszívódik. Én száraz és nedves hajon is a kondicionáló után szoktam használni, és körülbelül 2-3 pumpálásnyi terméket dolgozok a hajvégekbe. Ennek a terméknek is a már megszokott édes, parfümös illata van és a haj azonnal lágyabb tapintású és fényesebb lesz tőle. 

Ziaja kasmír és amaránt hajban maradó kondicionáló és olajszérum

A kollekció minden terméke szuper választás vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy igénybevett hajra (akárcsak az enyém). Az olajat mindenkinek ajánlom, aki egészséges hajvégeket szeretne, mert könnyű és hamar beszívódik, a kondicionálót pedig csak akkor ne próbáld ki, ha nem szereted az édes illatokat. 

A Ziaja kasmír és amaránt olaj hajápoló jóságaid megtalálod a DM-ek polcain. 

A bejegyzést a Ziaja termékeivel támogatta.

Natúrkozmetikum ANITATOTH Previous post Natúrkozmetikum Magyarországról: az ANITATOTH márka testközelből
Egyedi vászonkép rendelés Next post Egyedi vászonkép rendelés – Festmény lettem a falon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük