Már a tavalyi évben is gondolkodtam rajta, hogy egyedi vászonkép formájában örökítsem meg azt a fotót, ami a legközelebb áll a szívemhez. Mivel szerintem ennek a grandiózus képnek kifejezetten jól áll a nagy méret, ezért kicsit félretettem tavaly a vászonkép rendelés procedúráját – egészen mostanáig. 

Ha van kép, ami a kedvencemmé vált az elmúlt négy évben akkor ez az. Ami nagy szónak számít, hiszen elég nagy a verseny. Varázslatos helyszínen voltunk, ráadásul ő volt az egyik leggyorsabban elkészülő fotó, aminek részese lehettem eddig. 

Egyedi vászonkép csomgolva
A gyönyörű fotó a hihetetlenül tehetséges és nagyon kedves Ernhoffer Réka munkája.

Készen volt a tervem, megálmodtam a kép helyét, már csak egy dolog volt hátra: maga a vászonkép rendelés. 

Hogyan zajlik az egyedi vászonkép rendelés? 

Megtervezem az egyedi vászonképem

Kicsit tartottam a dologtól, mivel közel egy méter széles egyedi vászonképet szerettem volna a falamon látni. Ha véletlenül túl kicsi képet vagy rossz fájlt töltök fel, akkor könnyen katasztrófa lehet a vége. Az első lépés az volt, hogy kedves fotósomtól elkértem a teljes méretű képet. 

A vaszonkep.hu szerkesztő felülete szerencsére nagyon egyszerűen átlátható. Csak feltöltöttem a fotómat, kiválasztottam hogy egy-vagy több részes vászonkép díszíti majd a szobámat. Ezután csak megadom a méreteket (választhattam egyedi és sztenderd méretet is). Illetve ki kellett találnom, hogy keretre feszített képet vagy nyomatot szeretnék. Ha már egyedi vászonkép, akkor a nyomat is nagyon szépen tud mutatni, de én szeretem látni a vászon textúráját, ezért nem volt kérdés, hogy a keretes megoldást választom. 

Egyedi vászonkép rendelés menete

Az egyedi vászonkép jóváhagyása

A vászonkép rendelés menete nagyon egyszerű, de aki – hozzám hasonlóan – még sosem csinált ilyet, akár el is ronthatja. Pontosan ezért szuper, hogy a vaszonkep.hu csapata először készít egy előnézeti képet, ami nyomtatás előtt még egyszer jóvá kell hagynom, rásdásul 100% garanciát is vállalnak az elkészült képekre. Így minden pontosan olyan és akkora méretben készül el, amilyenben szerettem volna. 

Fizetni csak ezután kell, így van egy plusz ellenőrzési kör, hogy biztosan azt kapd amit szeretnél. 🙂 Ezen a ponton meg tudod adni, hogy a képednek adott időpontra kell elkészülnie, vagy ráérsz és bármikor érkezhet a csomag. Én nem adtam meg határidőt, így a rendelés leadásától számítva körülbelül 1 nap volt a jóváhagyás és még egy hét a kép elkészülése és a szállítás.

Egyedi vászonkép csomagolás

Felapplikálom a falra a vászonképet

Mikor megérkezett az egyedi vászonkép, egy pillanatra meglepődtem, hogy milyen akasztót fogok a keretbe ütni hogy a képem felkerüljön falra – szerencsére benne volt a kis eszköz egy zacskóban, de ehhez el kellett telnie pár percnek, hogy feltűnjön. Naival elővettem egy centit is, hogy biztosan középre tegyem a kis akasztót, majd rájöttem hogy a vaszonkep.hu felirat pontosan jó helyen van, így erre nem lett volna szükség. Egy kalapácsot segítségül hívva az egész körülbelül 3 perces mutatvány volt, majd ugorhatott is fel a falra az egyedi vászonkép. 

Egyedi vászonkép akasztó

Mindig kicsit furcsa érzés számomra fotón látni saját magam, de sokkal különösebb nyomtatásban találkozni magammal. Az vászonkép gyönyörű, szinte tényleg olyan, mintha egy festmény lenne. Csak onnan lehet megmondani, hogy nyomtató, és nem festő alkotta, hogy túl tökéletes – sehol egy ecsetnyom vagy vastagabb festékréteg. 

Ha te is kedvet kaptál a vászonkép rendeléshez akkor most AGI30 kuponkóddal -30% kedvezménnyel teheted meg a vaszonkep.hu oldalon egészen szeptember 30-ig. 

Az egyedi vászonképet ajándékba kaptam a vaszonkep.hu csapatától. 

Vászonkép rendelés - egyedi vászonkép becsomagolva

Ha különleges ruhára vágyok, akkor gyakran másodkézből szerzem be a kedvenc darabomat – így volt ez akkor is, amikor ez a fotó készült. Ha kíváncsi vagy a kedvenc vintage ruha lelőhelyeimre, akkor kattints ide.

Ziaja kasmír és amaránt hajápolók teszt Previous post Ziaja kasmír kényeztetés a hajnak
Purito daily go-to sunscreen fényvédő teszt Next post A Purito Daily Go-to Sunscreen – A Purito megint megcsinálta?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük