A peptidek ereje: MIZON ampulla krém

Mikor a nappalok egyre rövidebbek, az éjszakák pedig egyre hosszabbak és hidegebbek leggyakrabban forró teán és egy puha takarón jár az eszem. Ha viszont nem ezen, akkor általában a megfelelő hidratálásra gondolok. A bőröm nem csak hogy zsíros és mitesszerekre hajlamos, de ha nem hidratálom megfelelően, akkor fakónak és fáradtnak kezd tűnni.

A Mizon Peptid ampulla krém reményeim szerint nem csak hogy ad egy kis plusz hidratálást a bőrömnek, de megfelelő lesz a reggeli és éjszakai rutinba is az őszi időszakban.

Mielőtt mélyen beleásnánk magunkat, hogy hogyan teljesített a Mizon Peptid ampulla krém, ismerkedjünk meg egy kicsit a peptidek erejével!

Mik azok a Peptidek?

Az amino savak peptideket, illetve proteineket alkotnak: mikor több aminosav egy láncot alkot, akkor beszélhetünk peptidekről. Amikor pedig egy nagyon hosszú, több mint száz aminosavból álló láncot peptidek alkotnak, akkor ők együttesen formálnak egy proteint. Ezek a láncok tulajdonképpen a szervezet-és vele együtt a bőrünk- hírvivői, így kiemelten fontos szerepük van a bőr kiegyensúlyozott működésében.

Ez mind-mind szuper, de mire lesznek jók a peptidek a mindennapokban?

Mire lehetnek jók a Peptidek?

A peptidek megerősítik a bőrt, visszaállítják annak természetes struktúráját ezáltal láthatóan csökkentik a ráncok mélységét. Egyes peptidek (mint például a Matryxil) növelik a sejtekben a kollagén szintézist. Ennek eredményeként pedig megnő a bőr természetes kollagén és elasztin termelése is.

Ez azért szuper, mert a 20-as éveink közepétől fokozatos csökkenésnek indul bőrünk természetes kollagéntermelése. Ha szeretnénk hosszú időn keresztül rugalmas, telt arcbőrt, akkor a peptidek a segítségünkre lehetnek ebben.

A Réz Peptidekek

A Copper Tripeptide-1, amit a Mizon Peptid Ampulla is tartalmaz első sorban a bőr egészséges működési funkcióit támogatja, mint a természetes immunfunkció és a kollagén szintézis. Ezen felül a réz peptidek támogatják a bőr folyamatait és a gyulladásgyökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek.

A réz peptidek megtalálhatóak a természetben is: eredetileg emberi plazmából vonták ki őket.

Mind a bőr saját kollagéntermelése, mind pedig ezeknek a peptideknek a koncentrációja elkezd csökkeni az évek előrehaladásával. A peptidek kedvelt anti-ageing összetevők. A 20-as éveinkben sem felesleges elkezdeni tenni azért, hogy bőrünk kollagéntermelése ne kezdjen el hanyatlani.

Peptidek és Mizon Peptid ampulla krém

Mit ígér a Mizon Peptid Ampulla Krém?

A Mizon Peptid ampulla krém azt ígéri, hogy feszesít, ránctalanít és egészségessé bőrképet eredményez. A termék magas koncentrációban tartalmaz peptideket, még pontosabban 1000 mg-nyi Réz-tripeptide-1-et (Copper-tripeptide-1). A Mizon Peptid ampulla krémet adenozinnal gazdagították, ami egy egyre népszerűbb ránctalanító hatású összetevő. A béta-glukán szintén elterjedt összetevő már koreában, és bőrfeszesítést ígér. A Mizon peptid ampulla krém nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és színezéket, így az érzékenyebb bőrtípusokra is ajánlják.

Bővebb infót a Mizon Peptid ampulla krémről itt találsz.

Mit tud a Mizon Peptid Ampulla Krém?

A Mizon Peptid Ampulla krém abszolút pozitív csalódás volt számomra. A textúrája selymes és krémes, szépen terül a bőrön, gazdagon hidratál de nem hagy maga után ragacsos érzetet a bőrön. Ami számomra a legizgalmasabb volt benne, hogy a legtöbb koreai szérum, krém és ampulla amit eddig próbáltam vizes állagú és teljesen illatanyag mentes. A Mizon Peptid Ampulla ezzel szemben enyhe, de nagyon finom illatával igazi kis pluszt ad az esti rutinba. Tudom, hogy bármilyen illatanyag mostanában nem túl divatos összetevő, de engem egyáltalán nem zavar egy enyhe természetes illat, és általában irritációt sem okoz.

Peptidek - Mizon Peptid ampulla krém
Mizon Peptid Ampulla krém

Ezen kívül a Mizon Peptid ampulla krémet könnyedén be tudtam illeszteni mind a reggeli, mind pedig az esti rutinomba, nem okozott problémát rétegezni sem. Reggel általában egy szérum, a peptideket tartalmazó hidratáló és a fényvédő szerepel a rutinomban, ami a nap végére sem lett túl nehéz, olajos vagy kellemetlen viselet a bőrön. Este gond nélkül tudtam rétegezni bármilyen szérummal (akár többel is) és olaj is mehetett rá bátran, nem okozott problémát ez a kombináció sem.

Lassan már a tégely alját kaparom, de erről a krémről egyszerűen nem tudok rosszat mondani.

Sokoldalú, könnyen variálható krém, amit bátran tudok ajánlani gyakorlatilag bármely bőrtípusra. Ha az anti-aging már fontos kérdés számodra, vagy éppen hogy csak szeretnél elébe menni a későbbi problémáknak, akkor a Mizon Peptid Ampulla krém mindenképpen megér egy próbát.

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor a The Box and Beauty webshopban megteheted, ide kattintva.

He tovább szeretnél még olvasni, akkor ismerd meg a kedvenc fátyolmaszkjaimat itt.

A Mizon Peptid Ampulla krém tesztelésre érkezett hozzám a The Box and Beauty webshoptól.

A Peptidek megismerésében segítségemre volt:

Dr. Anjali Mahto: The Skincare Bible

Deciem.com

Influencer választás Previous post Hogyan válasszak influencert?
PURITO CENTELLA GREEN LEVEL Next post Purito, Pyunkang Yul és iUNIK első benyomások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük