Minden Cerave hidratáló arckrém ár-érték aránya szuper, szinte biztosan nem fogják irritálni még a legérzékenyebb arcbőrt sem, ráadásul az állagukra sem lehet panasz. Különleges illatokat ne a Cerave arckrémektől várjunk, de szerintem erre egyébként sincs szükség.

Én eddig akármit próbáltam a márkától, mindennel teljesen meg voltam elégedve – persze nekem is megvannak a kedvenceim. 😉 

Mik is azok a ceramidok?

A ceramidok olyan lipidek, vagyis egyszerűbben zsírok, amik természetesen is jelen vannak a bőrünkben. A ceramidok védelmi szerepet töltenek be a külső környezeti hatásokkal szemben, miközben segítenek, hogy az arcbőr fiatalosabbnak látsszon. 

cerave hidratáló arckrém ceramidokkal

Ahogyan fiatal korban a bőr kollagén termelése, úgy ceramide termelése is magas, az évek múlásával azonban ez folyamatosan csökken, így érdemes kívülről is segíteni hogy a bőr telt, feszes, hidratált és fiatalos maradjon, miközben a ceramidok erősítik a bőr barrier funkcióját is. 

Cerave hidratáló arckrém SPF 25

Alapvetően nem vagyok a fényvédős hidratálók híve, hiszen nem sok esély van rá, hogy felvisszük belőlük azt a mennyiséget, ami a megfelelő fényvédelemhez szükséges. A téli maszkviselős hónapokban azonban a bőröm nem viseli jól a nehéz termékeket, vagyis mondhatjuk, hogy a maszkné újra elkezdte megkeseríteni az életemet. 

Cerave hidratáló arckrém SPF 25

Ebben a maszkviselős időszakban viszont a Cerave hidratáló arckrém megmentette a bőrömet. A maszk alatt sem nehéz, könnyen fel tudok belőle vinni nagyobb mennyiséget is, és ebben a téli sötétségben nem is várok feltétlenül SPF 50-es fényvédelmet. 

A Cerave hidratáló arckrém fényvédővel elsőre fehér, de pillanatok alatt beszívódik és eggyé válik az arcbőrrel. 3 pumpálásnyi krémet kényelmesen beszív a bőröm, pedig az állag elsőre sűrűbb, de szépen terül. Nem állítom, hogy egyáltalán nem zsírosít, de engem nem jobban, mint bármely más fényvédős termék.

Cerave hidratáló arckrém

A cerave hidratáló arckrém egy könnyű, illatmentes, pillanatok alatt beszívódó termék.

Egyszerű de nagyszerű, szépen hidratál, mégis egyáltalán nem zsírosítja a bőrt. Reggeli és esti rutinba is bátran ajánlom az év minden szakaszában, nem fog csalódást okozni. 

Cerave hidratáló arckrém

Cerave hidratáló krém

A Cerave hidratáló krém szuper választás nagyon száraz arcbőrre, ugyanakkor egész testre is alkalmazható.

Én első sorban akkor szoktam használni, mikor a bőröm nagyon száraz és vízhiányos, ilyenkor a Cerave hidratáló krémmel zárom az esti rutinomat, majd pár csepp arcolajjal fejezem be. 

Ha megjött a kedved a Cerave termékekhez, és szeretnél olvasni az arclemosókról is, akkor kattints ide.

A Cerave termékek a TRND jóvoltából tesztelésre érkeztek hozzám.

Forrás a ceramidokról:

https://www.paulaschoice-eu.com/what-are-ceramides-and-how-do-they-help-skin

Hedonia hialuronsav szérum és azealin szérum Previous post Hedonia hialuronsav szérum és azelain szérum
"csúnya" karácsonyi pulcsi Next post Csúnya karácsonyi pulcsi a fa alá

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük