Dolgozz velem

5 éve készítek tartalmat más embereknek. Blogokat márkáknak, termékleírásokat, közösségi média posztokat, stratégiát, kiajánlókat… Lényegében mindent, amit csak el lehet képzelni.

2020 elején eszembe jutott, hogy mi lenne, ha végre magamnak írnék.

A Talks in the Corner blog egy olyan tér, ahol azt írhatom amit csak szeretnék. Nem kell megfelelnem senkinek, nem kell vigyáznom hogy mit írok. Senki sem szedi ízekre a mondataimat. A blog igazi kis safe space, ahol én irányítom az eseményeket.

Szeretnél velem dolgozni?

0 +
Látogató az első évben
0 +
Blog bejegyzés
0 +
Oldalmegtekintés
0 %
Organikus forgalom
„Számomra Ági és a Talks in the Corner Blog a következőt jelenti: friss nézőpontok, és nyitottság, valamint nem csupán érdeklődés, hanem lelkesedés a bőrápolás iránt, hogy jobban megismerjük és megértsük ezt a folyton változó világot.”
Mi kell a bőrnek
Kovács Regina
Mi kell a bőrnek webshop

Mit adok Neked a közös munka során?

"Ágira már az együttműködésünk előtt felfigyeltünk, mivel azon kevés beauty bloggerek közé tartozott, aki valóban meg akarta érteni a termékeket, és tesztjeivel edukálta is olvasóit.
Sablonok helyett számukra releváns információt osztott meg, a márka számára pedig új dimenziót, értéket adott. Remekül dolgozott önállóan, a visszajelzést aktívan kereste, a kommunikáció során pedig végig nagyon kedves volt."
Betti
SweetYou Premium Bath&Beauty

Hogyan zajlik egy blogger együttműködés?

"Ágit vásárlómként ismertem meg, később az Instagram bejegyzéseiben tett említést a termékeimről.
Szerettem Ági széles látókörét a kozmetikumok területén. Így kezdtünk el később együtt dolgozni, biztos lehettem abban, hogy tőle valódi, hiteles véleményt kapok a termékeimről."
Rácz Tünde
Myskin Beauty&Skincare

Dobj nekem egy e-mailt erre a címre:

Ha még bizonytalan vagy, akkor kattints ide és ismerj meg engem egy kicsit közelebbről.